Y 4. Ajka-i Postagalamb SE díjkiosztó


Kedves meghívásban részesültem a fenti Egyesület Elnökétől ( Burucs József) 2007.Január. 13.-ra. Az Egyesület 2006.-évi Díjkiosztó Ünnepségét tartotta meg Ajkán az OÁZIS ÉTTEREM KÜLÖN TERMÉBEN, az ünnepség megszervezésében oroszlán részt vállalt TAKÁCSNÉ KUCSAY NIKOLETTA aki még a fényképeket is elkészítette.

Az ünnepség 2007.Január.13.-án 18.órára volt meghirdetve. Az ünnepségen a 19.fő Egyesületi tagból 15. fő tisztelte meg egymást,azzal, hogy az ünnepségen megjelent, és ünnepelte a díjazottakat.

Az ünnepségre a meghívott vendégek is időben megjelentek: Tóth Imre Ny.-III.Székesfehérvár és Környékének Tagszövetségi elnöke best replica watches

Politzer József -PÁPA- Kerületi Versenybizottsági tag.

Csordás Károly- PÁPA- Többszörös Kerületi Bajnok

Szappanos István Országos hírű tenyésztő

Azonban még távolabbi Egyesületek is képviselve voltak így Z A L A E G E R S Z E G R Ő L:

Mónus János, Mazzag József, Karácsony Lajos és mások.

Volt akinek szíve vissza húzott és  újra megjelent meghívott vendég ként a régi egyesületében,amelyett Ő maga alapított 1948.-ban.Azonban az élet úgy hozta,hogy szülőhazáját el kellett hagynia,de amikor visszatérhetett szinte az elsők között visszatért feledhetetlen szülőhazájába és Magyarpolányban telepedett le. Ez a személy nem más mint N A G Y M I K L Ó S " CANADAI" aki von Karl Gárdonyival CANADÁBAN versenyzett együtt nem is rosszul,hiszen a lakásán látható SERLEGEK azt bizonyítják, hogy CANADÁBAN is aranybetűkkel írta be nevet és megmutatták a Magyar galambászok bárhol is vannak a VILÁGBAN megállják helyüket

A díjkiosztó ünnepséget B U R U C S J Ó Z S E F Egyesületi Elnök nyitotta meg. Bevezetőjében köszöntötte az i l l u s z t r i s vendégeket és  egyben elismeréssel szólt a díjakra várókról,s azon reményét is kifejezte, hogy 2007.-ben lényegesen jobb eredményeket fognak elérni.

A rövid lényegre törő K Ö S Z Ö N T Ő T a díjak átadása követte.

A Díjak és Oklevelek kiosztásánál a díjazottakon kívül a feleségek is részt vettek az ünnepségeken,akiknek a támogatása nélkül az ünnepelt sporttársak nem tudtak volna,ilyen jelentős eredményeket elérni.

A díjak kiosztását a színvonalas külön teremben vacsora követte,majd annak befejeztével a TOMBOLA húzása következett.

DÍJAK:

Tagszövetségi helyezések:

BURUCS JÓZSEF 21-ik
KIZMUS ZOLTÁN 24-IK
VARGA FERENC 40-IK

Vértes Bakony Röpcsoport:

Burucs József 14-ik
Kizmus Zoltán 18-ik
Varga Ferenc 27-ik

2006-évi Fiatalok Versenye:

Vértes-Bakony Röpcsoport Mihalik István 1-ik
Burucs József 6-ik
Borbély József 9-ik

A TOMBOLA 2. fődíja 2.db. Torta volt és (8) nyolc db. Postagalamb,amelyeket Csordás Károly, Fehér László, Politzer József, és Tóth Imre ajánlott fel. Ezek a madarak is vélhetően erősbíteni fogják az egyesületet,hiszen kiváló tenyésztőktől, versenyzőktől kerültek be az egyesületbe.

Szerkezette: Szabó Ferenc -  picolloduc-B12.

Forrásként: Takácsné Kucsay Nikoletta Fotóit használtam valamint Takács Márk segítségével az egyéb anyagokat.

https://www.watch-omegas.com/omega-seamaster-replica.html