Tiszafüred R.17.PGSE. 2007.-évi Díjkiosztója


Az R17. Tiszafüredi PGSE.-nél 2007. December. 08.-án került meg rendezésre a már hagyománynak számító színvonalas díjkiosztó.
A hagyománynak számító ünnepségsorozaton 218. fő vett részt.
Az R17. PGSE. Taglétszáma 20. fő, de itt megjelentek a PÁRTOLÓTAGOK a DÍSZVENDÉGEK.
Az Egyesületi Díjkiosztót meg tisztelte

 • az Országgyűlés Képviselője VARGA MIHÁLY Képviselő Úr
 • PINTÉR ERIKA Polgármester
 • BÁRDOS ISTVÁN PGS .Országos Elnöke - FCI - alelnök-

Ezen rövid bevezetőt követően kívánom bemutatni Tiszafüredet (környékét) mint folyamatosan fejlődő Várost a Tisza-Tó Fővárosát.

Tiszafüred-Bemutatása: A breitling replica watches Hortobágyi Nemzeti Park határán terül el,melyben Európai jelentőségű madárlelőhely található ahol 200 madárfaj él. A Tiszató Fővárosa ( Tiszafüred) folyamatosan fejlődő város,amely a tudatos tervek,megalapozott fejlesztések nyomait ma már láthatóan magán viseli az utóbbi évtizedben. Megépült a közelmúltban a hatalmas minden igényt kielégítő Szállodarendszer,mely a pihenni vágyók minden igényét ki tudja elégíteni.

Tisza-Balneum Thermál Hotel
Közvetlenül a vízparton amely egy félszigetet képez
A Szállodakomplexum három szintes 51. szobás minden igényt kielégítő szolgáltatást biztosít. A szálloda medencéinek vizét saját kúttal rendelkező 44 C-os thermálvizével látja el.
A Szálloda gazdag programokat tud biztosítani vendégeinek:

 • Horgászat
 • Vadászat
 • Tenisz
 • Strandröplabda

A,/ Régió nevezetességeinek megtekintéséről sem feledkezzünk meg,hiszen a Szabadságharc egyik tábornokáról elnevezett helytörténeti, néprajzi gyűjtemény,mely a KIS PÁL MÚZEUM nevet viseli és a LIPCSEY-KÚRIÁBAN kapott helyet s ott látható.
Megemlítésre méltó a Város melegvízű strandja,mely a külföldi vendégek igazi turisztikai paradicsoma, kora Tavasztól késő Őszig.

Évszázados hagyományai vannak a kézműves mesterségeknek:

 • A fazekasság - folyamatosan megtekinthető: Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházban -
 • A bútorkészítés
 • A kosárfonás

Az R.17.PGSE. Díjkiosztóját az Ünnepi köszöntők előzték meg
A bevezető beszédeket /köszöntőket az Országgyűlési Képviselő
Varga Mihály Országgyűlési Képviselő úr
Pintér Erika Polgármester
Bárdos István Országos Postagalamb Sport Elnöke tartották meg.
Az eredményeket értékelve Bárdos István Elnök Úr emlékeztetett azon tényre, hogy ez az Egyesület az ország egyik legnagyobb tagszövetségén belül méri össze erejét,melyre a tagság méltán büszke lehet,eredményei alapján.
A tagság méltán büszke lehet arra is, hogy a Helyi Önkormányzat az egyesületet nem csak erkölcsi hanem anyagi támogatásban is részesíti.

A tagság és az ünneplő közönség a köszöntőket követően megérdemelten ünnepelt, hiszen az évenként megismétlődő Ünnepségsorozatokból a Város életéből is aktívan ki vette/ kiveszi részét. Ezután következtek a díjak átadásai,melyek fotókkal vannak illusztrálva.

A díjak átvételét követően még kiosztották a SENIOR KLUB EMLÉKLAPJAIT,melyet

 • CSORTOS István és
 • SZABÓ Ferenc kaptak meg.

A díjak és emléklapok átadását az  ünnepi vacsora követte,mely vacsorához az alapanyagot halat, vadat ( szó klasszikus értelmében) a támogatók biztosították.
A vacsora után a tombolák sorsolására került sor,melyet a közönség izgatottan,nagy érdeklődéssel várt,
Fődíjak: www.replica4luxury.net

 • Welnes hétvége -Hajdúszoboszlón-
 • Takarítógép
 • DVD lejátszó
 • Szervizutalvány

majd a Kulturális műsorok következtek,melyet neves előadók énekesek,humoristák adtak elő. Ezután hajnalig tartó mulatozás ,tánc.

Ünnepségsorozat Koronázása.

Ezen ünnepségsorozatot a 2008.Január,12.-én az Önkormányzati kihelyezett Ünnepi Testületi Ülése KORONÁZTA meg amikor is Tisza-Balneum Szállodakomplexum Dísztermében DÍSZPOGÁRT avattak és különböző sporteredményeket elért sportolókat tüntettek ki . A kitüntetéseket nagyrészt az Országgyűlési Képviselő Varga Mihály Képviselő úr és Pintér Erika Polgármester adott át. Ezen Ünnepség kapcsán Dízpolgári kitüntetéseket adományozott a TISZAFÜRED VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

A Város életében betöltött kiemelkedő közösségformáló  szerepéért  DÍSZOKLEVELET, az R.17. PGSE.-nek, melyet az egyesület elnöke Hegyi György vett át.

Befejező rész: Azt véleményezem, hogy ezek a Tiszafüredi postagalambászok meg mutatták igazi arcukat a nyilvánosság előtt és így társadalmi elismertségük méltó helyére került. A tevékenységüket megillető megbecsülésben részesültek. Azt gondolom,ehhez elengedhetetlen annak az Önértékelése kik is vagytok Ti Tiszafüredi postagalambászok? Olyan energiával,közös erővel rendelkező szervezett Társaság akik, meglátásom szerint a galambászaton kívül valamennyi hasznos Társadalmi,Civil Szervezetet össze tudnak fogni. Itt és most köszönetemet fejezem ki a Tiszafüredi Önkormányzat Testületének,Polgármesterének a magas elismerések -adommányozása - akalmával,melyet az R.17.PGSE.- kapott. Köszönöm és minden elismerésem a díjkiosztó megszervezőinek, családtagjainak.

Sajnos az R17. PGSE. Vezetősége teljes létszámmal nem volt jelen, Jelenlétével nem kívánta ünnepelni,megtisztelni azon ILLUSZTRIS VENDÉGEKET,akik megjelentek. Nem tisztelgett / nen ünnepelt a Város Képviselő -Testülete által adományozott Díszoklevél Nemzetünnk Zászlaja előtt.
Szerkesztői megjegyzés: Sajnálatos.!!!!

Szerkesztette: Szabó Ferenc
Fotózta: Szabó Ferenc

omega replica watches www.watch-omegas.com