B.12.PGSE.Fiatalok záróversenye-2008- és egyéb ÉLETKÉPEK-


A B.12. PGSE. fiatalok 2008.-évi záró versenyét szeptember. 28.-án a Laczkovits Károlyné által biztosított helyen-helyiségben- tartotta meg,egyébiránt az egyesület gyüjtőhelye is melyet az Egyesület elnöke K á l a z i László hívott össze,szervezte meg.

A B.12. Egyesület is mimnt szinte minden más egyesület az utolsó fitalok záróversenyét szinte könnyező szemekkel zárta a hublot replica watches jelentős veszteségek miatt.Az elküldött madarakat követően kezdődött az ünnepség.

Elősször is értékelésre került az egyesületen belüli feszültségek- ellentétek - megvitatása. Néhány személynek felhívták a figyelmét az egyesületi életébe nem illő magatartásának a jövőbeli megváltoztatására.

Időközben az egyesület már törzs szakácsának kinevezett Szabó Mihály főzte a birka gulyást, mely finom illataival oda oda csábította a sporttársak egyikét-msikát. A fínom pikáns falatokhoz az alapanyagot (: Csapó Ferenc : ) ki a pékárút, sört, és a jóminőségű időközben hatásosnak bizonyuló hazai Gyöngyös-i bort.

Szó ami szó a bogrács tartalma hamarosan elfogyott, volt aki repetázott, sőt annyira kiválónak bizonyult Szabó Mihály főzte, hogy még családját is részesíteni kívánta a finomságokból.

A szívélyes baráti hangulatot sikerült megőrizni, hiszen azon személyek közül akik a korábbi időszakban vádaskodtak (:alaptalanul:) egyike, másika már nem volt jelen.

Jelen szép ünnepség kapcsán az egyesület vezetősége,tagsága elhatározta, hogy a következő évben, években replicas rolex jelentősen fel fogja fejleszteni - fiatalítani - az egyesület taglétszámát, olyan személyekkel is akik maradandót alkottak, alkotnak a Postagalamb Sportért. Az egyesület életét előre viszik- színvonalassá építik - alaptalanul nem vádaskodnak,nem sértik a sportbarátok lelkivilágát.

Szerkesztői megjegyzés: Remélem a fogadalmat tett követi !!!

Az ünnepséget záró Laczkovits Károly köszönetét fejezte ki Szabó Mihálynak az alkotónak,aki ilyen tömény finomságot alkotott, és egyben mint

Swiss Replica Watches

Rolex Replica Watches

f ű z f a p o é t a

köszöntötte az alkotót M i h á l y n a p alkalmából,amikor is a köszöntőt a jelenlévők nagy tapssal, derültségel köszönték meg.

Szerkesztette: Szabó Ferenc a piccolo-dúc megalapítója

Fotókat készítetet: Szabó Ferenc